ILLUSTRATIE

Illustrator

Toen ik in 2017 weer begon met tekenen, was dit voornamelijk voor mijn rust en focus. Focus op de stappen die ik moest nemen om dichter bij mijn kern te komen voor een gelukkiger en authentiek leven.

Zo druk als ik het mezelf kan maken in mijn dagelijkse leven, is tekenen een prachtige uitlaatklep met meditatie als gevolg. De inzichten die ik krijg, is voor mij van enorme waarde. Het mogen tekenen voor anderen is ook een reis op zich.

Elke lijn die ik teken komt uit mijn onderbewustzijn. De terugkomende symbolen in mijn illustraties zijn momentopnames uit mijn leven. Zo staan bijvoorbeeld: oog, trap, kubus, poort, doolhof, scheur en zwart/wit vlakken voor aspecten uit het leven.

Mijn Pen en Ink illustraties zijn soms geometrisch en representeren verschillende objecten, zoals dieren of andere objecten die zich afspelen in de natuurlijke wereld.

Verscheidene mensen beschrijven mijn illustraties als: futuristisch, brein explosie, creatieve ziel, organisch, ongelimiteerde fantasie, surrealisme en hightech doodle.

This slideshow requires JavaScript.